Glastonbury 6-13 juli 2020

Önskar du delta på en andlig resa för kraft och inspiration? Följ med Daniel till Glastonbury-England och var i härliga energier en vecka och ta del av guidade meditationer, härliga utflykter till The Tor, Glastonbury Abbey och Chalice Well. För att inte tala om alla de underbara butikerna med allt du kan tänka dig inom det andliga. Här hittar du kristaller, böcker, orakelkort, örter och mycket mycket mer! En helande resa som garanterat kommer fylla dig med ny kraft och inspiration.

Pris: 
Del i dubbelrum: 5400 kr inkl. boende, utflykter & meditationer. Frukost, flyg och transfer ingår inte!

Enkelrum: 5900 kr inkl. boende, utflykter & meditationer. Frukost, flyg och transfer ingår inte! 

Vad ingår i resan?

  • Boende med självhushåll.
  • Utflykt till The Tor.
  • Entré till Glastonbury Abby samt guidad tur.
  • Entré till Chalice Well.
  • Guidade meditationer.
  • Månceremoni

Flyg:
Flyget bokar du själv och du väljer ett flyg som passar från önskad avreseort. Genom att vara ute i god tid får du även ner biljettpriserna. Ca. 1300-1800 kr.

Transfer: Här rekommenderar jag att du bokar buss via National Express. Från Gatwick flygplats – Glastonbury, t&r, kostar det ca. 1050 kr. Kan bokas för hela gruppen om så önskas, då blir det ca. 5-600 kr/person.

Efter att du skickat in din bokning:
Du får ett mail med betalningsuppgifter för att betala din anmälningsavgift. När den är betald är du säkrad en plats. Du får i mailet även information om resan, program, rekommenderat flyg och transfer m.m.

Du ansvarar själv för att ha ett giltigt pass och tillbörlig försäkring. Om du önskar hjälp med att boka buss o. dyl. kan jag hjälpa dig och det är i så fall bara du hör av dig!

Anmälningsavgift: 1500 kr. Dras från totala kostnaden.
Datum: 6 juli – 13 juli 2020.
Totalt antal platser kvar: 3 st
Anmälan till resan stänger 27 september 2019 eller när den blir fullbokad!

Det här är en extra insatt resa då den första resan i maj blev fullbokad snabbt!

Bokningsformulär