Änglamediumutbildning
med Daniel Larsson

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar.
Välj mellan distanskurs eller platsförlagd utbildning. 
Klicka på ett av alternativen här nedan för att läsa mer. 
Om du önskar delbetala din kurs mer än de fyra delbetalningarna som kursen är på så är det bara att höra av sig så kan vi komma överens om något.
Kursen som startar i januari 2019 är fullbokad! Nästa kurstillfälle blir september 2019 och anmälan till den öppnar 1 maj 2019.

Distanskurs

995 kr/modul

Totalt 4 moduler.

Platskurs

1495 kr/modul

Totalt 4 moduler.
Kursvillkor & registrering

När du önskar gå änglamediumutbildning hos mig har jag några kursvillkor du måste acceptera. Följer man inte kursvillkoren riskerar man att bli avstängd eller få sin certifiering indragen. Genom att skicka in din kursanmälan godtar du villkoren här nedan och är införstådd med dessa.
 

  • Drog & alkoholpåverkan är förbjudet under kursdagarna.
  • Om du efter certifieringen inte följer de etiska riktlinjerna och alternativvårdslagen eller använder dig av ditt mediumskap under drog eller alkoholpåverkan kommer ditt certifikat bli återkallat.
  • Du är minst 18 år när kursen startar.
  • Om du går platskursen och om du har förhinder att delta vid någon träff kan du få läsa den modulen på distans istället.
  • När du skickar in din anmälan så kommer du få en bekräftelse på ditt deltagande och en faktura med anmälningsavgift. Anmälningsavgiften är på 500 kr. Denna ska betalas inom 10 dagar och kommer inte att återbetalas om du väljer att inte delta. Oavsett anledning. Skulle kursen bli inställd kommer anmälningsavgiften att återbetalas. Resterande belopp för modul 1, 995 kr för platsförlagda utbildningen eller 495 kr för distanskursen, skall betalas senast 30 dagar före kursstart. Efterföljande moduler får du en faktura vid varje träff och den ska betalas 30 dagar före modulen startar. Total kostnad för platsförlagda utbildningen är 5980 kr inkl. moms och för distansutbildningen 3980 kr inkl. moms.

Den kurs som startar i januari 2019 är fullbokad men kursanmälan öppnar 1 maj 2019 för den grupp som startar i september 2019.