Delbetalning?
Alla har vi olika förutsättningar och alla ska ha möjligheten att ta del av Daniel’s kurser. Därför kan du, om du önskar, välja att delbetala dina kurser så att det passar dig bättre. Hör av dig om det innan du lägger din beställning genom att skicka ett mail till: hello@angelmedium.love

Änglarådgivare

Önskar du lära dig att använda och tolka orakelkort för att ge vägledning till andra? Lära dig mer om ärkeänglarna och att kunna ge enklare råda till andra med änglarnas hjälp? Då är det här en kurs för dig! Kursen passar både dig som nybörjare men också för dig som vill fördjupa dig ytterligare inom orakelkort.

Pris: 750 kr

Spirituellt Änglamedium

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar. Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne!

Pris: fr. 995 kr

Medial utveckling II

Det här är fortsättningskursen på Medial utveckling och låter dig gå in mer fördjupande inom olika ämnen för att förstärka din intuition. Kursen passar dig som studerat Medial utveckling I.

Pris: 550 kr

Medial utveckling I

Önskar du upptäcka din intuition? Kanske vill du prova på innan du går en mer omfattande mediumkurs? Då är det här en bra kurs för dig. Den här kursen passar dig som är nybörjare men också dig som önskar friska upp dina kunskaper.

Pris: 550 kr

22 dagars healing med änglarna

Intensivt healingprogram för dig som önskar nå en förändring och få en reboot för att stärka dig själv. Praktiska övningar varvat med teori och distanshealing.

Kommande
Pris: 750 kr

Angelic Flush Healing

Önskar du kunna ge healing till dig själv och andra? Lära dig skicka distanshealing? Ge healing till såväl vuxna som barn & djur? Då är det här en kurs för dig! Kursen passar både dig som nybörjare men också för dig som vill bredda dina healing-kunskaper och upptäcka ärkeänglarnas helande förmågor.

Pris: 750 kr

Avancerat änglamediumskap

Information kommer inom kort.

Kommande
Pris: 3390 kr

Workshops

Änglaworkshop

Arrangeras vid förfrågan.

Medial workshop

Arrangeras vid förfrågan.

Spirituellt måleri

Arrangeras vid förfrågan.