Spirituell änglamediumutbildning

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar. Populär och blir snabbt fullbokad!

Välj mellan distanskurs eller platsförlagd utbildning.

Nästa kurs startar september 2020.

Kursprogram

Kursen är fördelad över 1 år och uppdelad i 4 moduler.
En omfattande utveckling där teori och praktik varvas för att ge dig alla kunskaper du behöver för ditt mediumskap.

Modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du år även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad alternativvårdslagen säger.

Modul 3

I den tredje och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar på olika sätt samt kopplar upp dig för att göra kanaliseringar.

Modul 2

I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort. Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar samt lära dig ge healing till vuxna, barn och djur.

Modul 4

I den fjärde och sista modulen får du lära mer om själsgrupper och tidigare liv, hur du får kontakt med naturväsen, djurkommunikation samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring, ge ut böcker, cd, kort – vad man ska tänka på och vad lagen säger. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 2 frågor.

Distanskurs - alternativ 1

 • Kontakt via e-post för hjälp, frågor och vägledning i dina studier.*
 • Certifiering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.
 • Kursen är indelad i fyra moduler och består av 22 delar där du får lära dig allt ifrån psykometri till healing, privatsittning, husrening och änglakunskap m.m.
 • Kursmanual i E-boks format ingår (.pdf)

995 kr

Per modul. Total kostnad är 3980 kr. Varje modul faktureras var för sig och ska vara betald 30 dagar före aktuell modul startar.

Distanskurs - alternativ 2

 • 10 videoföreläsningar samt extra klipp för instruktioner vid olika övningar.
 • Möjlighet att studera via den plattform du än önskar. Kursverktyget är kompatibelt med såväl mobiltelefon som surfplatta och dator.
 • Kontakt via e-post för hjälp, frågor och vägledning i dina studier.*
 • Certifiering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.
 • Kursen är indelad i fyra moduler och består av 22 delar där du får lära dig allt ifrån psykometri till healing, privatsittning, husrening och änglakunskap m.m.
 • Kursmanual i e-boks format ingår (.pdf)

1295 kr

Per modul. Total kostnad är 5180 kr. Varje modul faktureras var för sig och ska vara betald 30 dagar före aktuell modul startar.

Platskurs

 • 4 platsträffar under ett år á 2 dagar. Totalt 8 utbildningsdagar där vi tillsammans går igenom aktuell kursmodul och gör olika övningar.
 • Orakelkort, pendel och färger ingår, vilka får behållas efter kursens slut.
 • Kontakt via e-post för hjälp, frågor och vägledning i dina studier.*
 • Certifiering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.
 • Kursen är indelad i fyra moduler och består av 22 delar där du får lära dig allt ifrån psykometri till healing, privatsittning, husrening och änglakunskap m.m.​
 • Kurshandbok ingår vilken får behållas efter kursens slut.

1695 kr

Per modul. Total kostnad är 6780 kr. Varje modul faktureras var för sig och ska vara betald 30 dagar före aktuell modul startar.

 • Du ansvarar själv för att ta kontakt via e-post då du har frågor eller behöver hjälp. 1 gång i veckan besvaras alla inkomna frågor.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå kursen?
Absolut! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Hur gammal måste man vara för att gå kursen?
Du måste vara minst 18 år gammal när kursen börjar.

Varför är det begränsat till att kursen startar två gånger per år?
Det är för att det är en omfattande kurs och Daniel önskar kunna hjälpa eleverna på sin resa fullt ut. Därav är också deltagarantalet begränsat till maximalt 16 elever totalt per grupp.

Innebär kursen att hålla seanser?
Nej det är inget krav för kursen. Däremot får man gärna prova om så önskas.

Kan man få delbetala kursen på fler än fyra gånger under ett år?
Absolut! Alla har vi olika ekonomiska förutsättningar så du kan välja att delbetala på 4, 6 eller 8 gånger. I samband med att du skickar in din anmälan, väljer du vilket alternativ du önskar.

Anmäl dig till kursen redan idag!

-

Några tidigare elever säger..

“Rekommenderar varmt kursen!”

“Denna utbildning har lärt mig att uttrycka mina känslor i ord mer än tre meningar, Tack!”

“En givande och rolig utbildning med varma och närande energier.”

“Den har varit superbra för min del. Det känns att jag har höjt mig i vibrationerna i kroppen över lag. Hjälpt mig att hålla fokus på mig själv samtidigt som jag haft ett tufft familjeliv så jag kan säga att jag hoppade på den i rätt tid i livet.”