D aniel heter jag, är 33 år gammal och bor tillsammans med min man och våra husdjur i Värmland, Sverige. Till vardags jobbar jag deltid som undersköterska och jag känner en stor tacksamhet för att jag har fått den stora äran att komma andra människor in på livet. Fått vara en del av deras innersta tankar och funderingar. Inte bara om livet, utan även om deras funderingar kring döden och livet efter detta.

Som änglamedium, healer & författare vill jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till andra. Låta andra ta del utav änglarnas ljus och andevärldens kärlek.

Änglarna ligger mig varmt om hjärtat och de berör såväl mitt hjärta, som själ. Vetskapen om att de är med mig och Dig varje dag gör lyckan total och livet en större mening.

Jag kom i kontakt med andevärlden i tonåren och har alltid varit fascinerad utav andra sidan. I början var det jobbigt, då jag var mörkrädd och visste egentligen inte så mycket om andevärlden, vilket i sin tur spädde på min rädsla för mörker när de tittade in. Något som försvunnit under min utveckling och idag vet jag att de inte vill mig något illa och jag är heller inte mörkrädd längre.

Andevärlden visar sig ibland, som jag skulle se vem som helst. Ibland är det som mörka skepnader och ibland för mitt inre. Ofta händer det att de tittar in från hallen, in i vardagsrummet när jag ser på tv. Ibland kan det vara ett tecken, en låt som spelas, en röst som talar eller andra fenomen.

Just min kärlek till änglarna kom för bara några år sedan. Jag upptäckte dem genom författaren och min lärare Doreen Virtue’s böcker. Jag blev blixtförälskad direkt och kände starkt att det är änglarna jag ska jobba med. Jag kan inte med ord ens beskriva vad min vetskap och kommunikation med änglarna har betytt för mig. De finns där i alla stunder i livet. Glada som sorgliga stunder.

Som författare debuterade jag mars 2017 med boken “Änglaenergi” men redan före det, hösten 2016, släppte jag min första orakellek “Meddelanden från änglarna” samt diverse kurser på hemsidan. Maj 2017 släppte jag min andra orakellek “Vägledning från änglarna” och i september kom min andra bok “Änglakraft” ut. Våren 2018 släppte jag en ny orakellek “Änglaråd” och under hösten 2018 kom min tredje bok “Upptäck din intuition”. Att skriva har varit en naturlig del av mitt liv och genom skriften har jag bearbetat många händelser i livet som en form av terapi. Arbetet med fler böcker och orakelkort pågår parallellt med mitt övriga arbete och engagemang.

Jag blev certifierad änglamedium (2017) av Charles Virtue och tar mig an uppdrag över hela Sverige. Som medium vill jag sprida ljus och kärlek. Jag vill inspirera personer till att följa sitt hjärta och att låta dem veta att det finns mer än vad deras ögon kanske kan se. 

Jag är även certifierad Spirituellt medium (2019) genom Emily Stroia.

Jag hoppas att Du blir lika berörd av änglarna som jag har blivit och att den här hemsidan ska inspirera Dig till att kommunicera med änglarna och andevärlden. De finns där för oss. För Dig och dina.

Jag går nya kurser löpande och älskar att fördjupa mig i olika ämnen för att bredda mina kunskaper och för att dela med mig till andra.

Några utbildningar/kurser jag gått:
Certifierad Angel Card Reader av Doreen Virtue & Radleigh Valentine
Enhancing Your Intuition av James Van Praagh
Past Life Regression Therapist via American Hypnosis Association
Andligt & intuitivt måleri av Ann-Catrin Skogshjärta-Gren
Invoking the archangels av Sunny Dawn Johnston
Psychic Art av Frankey Craig
Intuitive Soul Portrait Painting av Rachel Archelaus
Andebordskurs med Pehr Trollsveden
Medial utveckling med Vita Safiren
Angelic Mediumship med Charles Virtue
Meridian Flush Healing med Vita Safiren
Mediumship made easy med Gordon Smith

Silvervioletta flamman med RSMG Online School
Spiritual medium med Emily Stroia

Jag är även:
Minister via Universal Life Church